Mag ik u met trots voorstellen ons driedelig vrouwen team:

Katija : de spontane, goedlachse en charmante gastvrouw

Dorian : de eigenzinnige, ambitieuze en creatieve artiest in de keuken

Hanne : onmisbaar in ons team, het zonnetje in huis en het manusje van
alles

WIJ hebben een ontembare passie voor wijn en koken. Alsook nog heel veel honger naar nieuwe impulsen. Deze woorden vormen de basis voor Dhôme.

Over welke capaciteiten beschikken wij?


Wel… Zowel Katija als Dorian en Hanne hebben een opleiding gevolgd.


Katija heeft vier jaar avondschool bij Syntra West gevolgd als restauranthouder.


Dorian studeerde 3 jaar aan Ter Groene Poorte en deed er 2 specialisatie jaren extra erbij. Eerst drankenkennis – Sommelier en daarna Gastronomie – fijnkeuken.

Ons Hanne heeft 4 jaar gestudeerd aan Ter Groene Poorte en is nu bezig met haar laatste jaar in Gastronomie en fijnkeuken.

Door een aantal mooie stages onder andere in de Karmeliet (***restaurant), Likoké (*) en Terborght (**) is er bredere kennis aan wijn en fijnkeuken opgedaan.



Wijnen worden zorgvuldig gekozen waar de kwaliteit en exclusiviteit on top staat.
We maken er een missie van om uit de kast te komen met unieke smaakvolle cocktails, cocktails met de stempel Dhôme. Cocktails die enkel maar bij ons voorkomen.

In de keuken wordt er dikwijls getoverd. Door het sharingconcept in combinatie met de wereldkeuken, creativiteit en durf onderscheiden we ons van andere restaurants.

Dit mensen.. Dit noem ik GIRLPOWER.