"At Bistro Dhôme we want to share the love we have for food and all it's trimmings"

Relax en ongedwongen, maar ook lekker verrassend: dat is sharing, dat is Bistro Dhôme.

Wij zijn moeder, dochter en "plusdochter" of ook wel Katija, Dorian en Hanne. Ook wel bekend onder de naam THE GIRLS. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant waar wij zullen zorgen voor een totale beleving.

Neem plaats aan tafel, ontspan, snuffel door onze cocktailkaart en kies er eentje uit naar keuze. Na deze "perfect serve" volgt een smaakvol hapje en DE menukaart. DE menukaart vol met lekkers... Zodaning veel keuze dat u niet weet wat te kiezen. Maar geen paniek, daar ziet u al onze gastvrouw dartelend op jullie afkomen om uw vragen te beantwoorden en persoonlijke suggesties door te geven. Vraag naar hartelust wat u allemaal wilt te weten komen.

Na alle vragen en verhalen die er rond vertelt zijn staat uw besluit vast. U wilt op ontdekking gaan, op ontdekking in de wondere wereld van Dorian. U wilt zich laten verrassen en overrompelen met smaken, geuren en kleuren. Er is gekozen, gekozen voor de sharing menu. Uw lot is in handen gelegd van Katija, Dorian en Hanne. De totale overgave is gebeurd...

Wilt u de rest van het verhaal te weten komen? KOM, PROEF en GENIET. Dan kan u zelf het hoofdstuk afwerken, en wie weet... Misschien zelf een tweede schrijven als u er niet genoeg van kan krijgen!

Even ter zijde, naast de sharing menu bieden wij uiteraard enkele variërende hoofdgerechten aan met voor elk wat wils (vis, vlees en vegetarisch).

Hopelijk tot snel!

Liefs,
The girls

💋