Aan de kaart

   Bistro Dhôme

Menu

Veggie modus on?


Tartufa ravioli 


Bereid je voor op een smaakexplosie afkomstig uit Istrië. Verse ravioli samengaand met een mix van boschampignons naargelang het seizoen, een saus op basis van pecorino afgewerkt met truffel en licht gemarineerde rucola on the top. Alstublieft, dank u wel en graag gedaan!

€ 22,50Ter zee


Rode poon of knorhaan


Stevige vis en leuk om mee te werken (anders zouden we het niet op onze kaart zetten). Aan dit gerecht geven we een frisse lente toets. Venkel bereid met mosterdzaad, knapperige selder, patate parmigiano en een jus op basis van ijzerkruid en munt. aanrader!

€ 25Te land


Tartaar van rund 


Handgesneden rundsvlees, licht gemarineerd met soya, mosterdzaad en afgewerkt met home made pickels. Americain maar met het tikkeltje meer. Word gegeven met handgesneden frietjes en een fris slaatje.


€ 24 Kalfsibeye of Teletina


Prachtig stukje vlees, sapig gebakken in rozemarijnolie en gerookt zout. Liefst serveren wij dit met parelcouscous, zuiderse groentjes en granaatappel. Mocht u toch pre sé frietjes willen... Kan dit ook, maar dik tegen ons goesting. Alvast bedankt voor het begrip.

€ 25.50
Suggesties


Elke week voorzien van 2 suggesties, vraag erna of kijk op ons suggestiebord.Filet pur van Belgische Witblauw
OF
Ierse Onglet à échalotteCatch of the day

Om mee te starten


 

Punjena paprika


 Klassieker uit de keuken van ons mama! De smaak van de zachte zoete puntpaprika, opgevuld met pittig gemarineerd lamsvlees op een bedje van schapenkaas en gedroogde vijgen. Dit moet je hier zeker geproefd hebben! (20 min in de oven) 

€ 14,50


Gekonfijte rundswag  


Dit eet iedereen graag. Rundswang zachtjes gegaard in triple karmeliet en mandarine napoleon likeur. Daarbij geven we pompoen gemarineerd in sinaasappel en als kers op de taart werken we het af met feta kaas. 

€ 16,50


It's sparoge time!Tis weeral dien tijd van het jaar... MAAR, deze keer doen wij het anders! Groene asperges gestoofd met pancetta en limoen. Perfect gebakken coquille daarbij en een kwarkje plattekaas geparfumeerd met chili en verveine. 
Asperges à la Dhômes


€ 17,50


Burrata


 Wat is burrata nu feitelijk? Awel, burrata is simpelweg mozarella gevuld met room. Ja, je leest het goed: mozarella+ room. Deze prachtige kaas komt uit Puglia (knipoog naar Kroatië). Wat hebben wij ervan gemaakt? Burrata + pickeldpear + lavendelolie.

€ 15.50

The sweet sin..


 

Saweet potato


Heu? Wat is dit nu weer? Ja, zoete aardappel als dessert! Maar dat is toch een groente? Absoluut! En wij hebben er gewoon een dessert mee gemaakt! Want ja, alles kan als je creatief in het leven staat! Gepofte zoete aardappel, ahornsiroop, ras el hanout en yoghurt.

€ 8

 Witte dame

Deze dame is altijd present, ze serveert het beste vanille ijs met sjokoladesaus die ze met liefde maakt en afwerkt met verse slagroom zoals zij het graag heeft!

€ 8

 

Onder normale omstandigheden zijn we ook altijd voorzien van twee dessert suggesties.

Dit omdat wij zelf ook graag van wat afwisseling houden,

hou jullie niet in om ernaar te vragen!


Sabayon
OF
créme brûlée